Thursday, April 12, 2007

L 07/E 35/Perluasan Rel KA/1940

JOGJAKARTA

No 737/SJ                      Datum 27-5-1940                                      BIJLAGEN 3 Teekeningen





Met Verwijzing naar Uw Schrijven van 28 Maart 1940 no.3522/6/S en onder terug aanbieding van de teekeningen heb ik de eer UhoogEdelGestrenge het Volgerde mede tedee len.

Het onderwerpelijke verzoek van den beheerder der onderneming Kedaton-Pleret betreft het aanleggen van een vaste railbaan t. b. v. de onderlinge verbinding van bestaan de vaste railbanen in de kaloerahans Blawong en Karanganjar, een en ander 200 als nader verdyidelijkt op de betrekkelijke teekeningen.

Naar het gevoelen van den Raad van het Waterschap “Opak-Progo” behoort dit aangevraagde werk niet tot die, be doeld in de artikelan 11, 12, en 13 der vorstenlandsche waterschaps ordonantie.

Namens den Raad van het waterschap “Opak-Progo” deel ik U mede, dat er van waterschapszijde geen bezwaren bestaan tegen de inwilliging van het verzoek, mits door den vergunninghouder wordt voldoan aan de voorwaarde, dat op 3, voor zoover daar van ontwerpteckeningen met een diameter van respetievelijk 0.60, 0.20 en 0,60 meter.

Indien U met het vorenstaande kunt instemen geek ik U beleefd in overwegiej ombij inwilliging van het onderwerpelijke verzoek, voor wat betreft het Waterschap, de voren vermelde voorwaarde ann den vergunnj houder te stellen



De voorzitten van den Road

van het Waterschap “OPAK-PROGO”



 

1 Comments:

At 5:31 AM, Blogger simoPawiro said...

Kapie kapare,
Apa iku?
How did you get this?

Isa

 

Post a Comment

<< Home